Αποθήκευση Ενέργειας

Η Smile Energy έχει αναλάβει την ανάπτυξη των προϊόντων Nanotech Energy σε Ελλάδα, Βαλκάνια, Βόρεια Αφρική και Μέση Ανατολή.

Η Smile Energy σε συνεργασία με τη Nanotech Energy παρέχει ολοκληρωμένα συστήματα αποθήκευσης ενέργειας με μπαταρίες που έχουν ως βάση το γραφένιο. Λαμβάνοντας υπόψη την ασφάλεια, την οικονομική αποδοτικότητα, τη βιωσιμότητα και μια πιο αποτελεσματική μέθοδο αξιοποίησης των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, παρέχουμε μια θεμελιώδη λύση σε ασφαλέστερες και μεγαλύτερης διάρκειας μπαταρίες.

Το γραφένιο αποτελεί τεχνολογική επανάσταση στις συσκευές αποθήκευσης ενέργειας προσδίδοντας νέα χαρακτηριστικά και οφέλη που δεν υφίστανται στις σημερινές τεχνολογίες.

Οι βελτιωμένες ιδιότητες των μπαταριών της Nanotech Energy τις καθιστά μη εύφλεκτες. Παράλληλα τους δίνεται η δυνατότητα να λειτουργούν σε ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασιών, το οποίο τις καθιστά κατάλληλες για όλες τις καιρικές συνθήκες. Οι εφαρμογές τους είναι ευρείες από την φόρτιση του smartphone σε λίγα δευτερόλεπτα όπως και του φορητού υπολογιστή, των ηλεκτρικών εργαλείων, των ιατρικών συσκευών ακόμη και των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Σχετικά με μας

Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον με παγκόσμιες ενεργειακές προκλήσεις η εταιρεία μας επιδιώκει την προώθηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, καθώς και την αποθήκευση τους με οικονομικό και βιώσιμο τρόπο, ώστε να μειωθεί η εξάρτηση από ορυκτά καύσιμα. Στόχος είναι η μετάβαση στην καθαρή ενέργεια μέσω της καινοτομίας και της παροχής υψηλής αξίας προϊόντων και υπηρεσιών. Η ομάδα μας δραστηριοποιείται στον χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας από το 2005 αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες του ενεργειακού κλάδου με άκρως τεχνικό υπόβαθρο στην αποθήκευση ενέργειας, αλλά και με ανθρώπους που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της ενεργειακής αγοράς. Έχοντας αναπτύξει το πνεύμα της καινοτομίας η ομάδα μας έχει επιτύχει πολλά ορόσημα στον χώρο της ενέργειας.

Εμπορία

Ενεργή είναι η συμμετοχή της εταιρείας στον τομέα της Εμπορίας Ηλεκτρικής Ενέργειας, καθώς δραστηριοποιείται δυναμικά σε αγορές των Βαλκανίων και συγκεκριμένα σε χώρες όπως η Βουλγαρία και η Ρουμανία. Λαμβάνοντας ενεργά μέρος στις ενεργειακές εξελίξεις σύντομα θα λειτουργήσουν φωτοβολταικοί σταθμοί στην ελεύθερη αγορά. Επίσης θα παρέχουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα Διμερών Συμβάσεων Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (Power Purchase Agreements ή PPAs) μέσω των οποίων έχουν πρόσβαση σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας που είναι αξιόπιστες και πιστοποιημένες, ενώ καθορίζουν το κόστος της ενεργειακής τους κατανάλωσης.

Υπηρεσίες Λιανικής

Η εταιρεία μας λειτουργεί ως επίσημος συνεργάτης της εταιρίας Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας που αποτελεί έναν σύγχρονο και αξιόπιστο πάροχο ενέργειας. Το Φυσικό Αέριο Ελλάδος σχεδιάζει εξατομικευμένα προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου, επιτυγχάνοντας οικονομία και ασφάλεια. Με γνώμονα την αξιοπιστία, την ευθύνη και την υψηλή τεχνογνωσία και προσφέροντας μοναδικά προϊόντα και υπηρεσίες ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου η εταιρία μας έχει αναπτύξει ένα ευρύ πελατολόγιο από οικιακούς πελάτες μέχρι και μεγάλους βιομηχανικούς καταναλωτές.

Παραγωγή

Με γνώμονα την ενεργειακή μετάβαση και την αντικατάσταση των συμβατικών καυσίμων η εταιρεία μας σε συνεργασία με ένα ευρύ φάσμα συνεργατών δραστηριοποιείται ενεργά στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές. Το υψηλό ηλιακό δυναμικό σε όλη την ελληνική επικράτεια ευνοεί την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας μέσω φωτοβολταικών συστημάτων. Έχοντας την απαραίτητη γνώση στην εκμετάλλευση φωτοβολταϊκών έργων από το 2007, λειτουργούμε και διαχειριζόμαστε έργα τα οποία έχουν συμβάλει στην απομείωση αρκετών τόνων εκπομπών CΟ2.

smile-energy

Ανάπτυξη

Με την εμπειρία και την άριστη γνώση του ελληνικού δικαίου στην αδειοδότηση φωτοβολταικών σταθμών το αντίστοιχο τμήμα της εταιρείας μπορεί να υποστηρίξει όλα τα στάδια της αδειοδοτικής διαδικασίας τα οποία είναι απαραίτητα για την υλοποίηση του Φ/Β πάρκου. Πραγματοποιείται αξιολόγηση των χωροταξικών και περιβαλλοντικών περιορισμών, των τεχνικών χαρακτηριστικών του έργου και τη διασφάλιση κατάλληλης γης που θα πληρούν τα κριτήρια της αδειοδοτικής διαδικασίας. Με την πολυετή εμπειρία στην ανάπτυξη φωτοβολταικών σταθμών διαθέτουμε ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο έργων πάνω από 100 MW αποτελούμενο από μικρά έργα έως μεγάλα clusters.

smile-energy

Αποθήκευση Ενέργειας

Πρωτοπόρος στον κλάδο της αποθήκευσης ενέργειας, σε συνεργασία με την Nanotech Energy παρέχουμε ολοκληρωμένα συστήματα αποθήκευσης ενέργειας, παρέχοντας μια θεμελιώδη λύση σε ασφαλέστερες και μεγαλύτερης διάρκειας μπαταρίας. Έχοντας ως βασικό συστατικό το γραφένιο, ένα επαναστατικό υλικό, οι μπαταρίες της Nanotech δεν καίγονται παρέχοντας την πλέον ασφαλή λύση σε μεγάλες εμπορικές μονάδες αποθήκευσης και βιομηχανίες αλλά και για οικιακή χρήση.

Αναπτυξη (MW)

Υπο Αναπτυξη (MW)

Χρονια Εμπειριας

Απασχόληση

Λάβε θέση στο μέλλον της ενέργειας μαζί μας.

Εάν έχεις πάθος για καινοτομία και ανάπτυξη και ενδιαφέρεσαι να συνεργαστείς με μια εταιρία η οποία έχει όραμα, αξίες και ενέργεια που ξεκινά από τους ίδιους της τους ανθρώπους και διαρκώς ανανεώνεται, γίνε συνεργάτης μας και λάβε θέση στο μέλλον της ενέργειας μαζί μας!

Βρειτε μας

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Διευθυνση email

Ανοιχτες

Θεσεις Εργασιας

elGreek